Forum konie »

sklepy internetowe

a to nie jest tak, ze za sprawdzenie zawartosci przy kurierze sie dodatkowo placi..?

Możesz sprawdzić zawartość przy kurierze przed odbiorem paczki jeśli wysyłający spisał z firmą kurierską protokół stwierdzający zawartość. Oczywiście jest to opcja dodatkowo płatna.
Witam. a zamawiał ktoś rzeczy ze stronki www.stajnia.pl ?

Dawno temu. Nie polecam. Właściciel ma bardzo niefachową kadrę i nie panuję nad sprzedażą swoich produktów. Ogólnie straszny bałagan.
Wracając do Equishopu.
Ja też dlugo czekałam na przesyłkę od nich. Dzwoniłam, okazało się, że GLS pogubił paczki.
Jako, że jestem osobą cierpliwą, czekałam, czekałam....dwa tygodnie na przesyłkę kurierską!!!!
W końcu doszła. Zapłaciłam tylko za towar. GLS zapłacił za przesyłkę.
Potem jeszcze dwukrotnie kupowałam w Equishopie derki equiline ( nie mogłam się powstrzymać, ta cena 😁 )
Przesyłki były na drugi dzień, bez problemu.

Czyli to nie była ich wina, tylko kuriera 😉
Ja na szczescie equishop mam pod nosem 😀
Ja w Equi-shopie zamawiałam już chyba z 20 razy i za każdym razem poszło sprawie. Ogólnie to mój ulubiony sklep😀
asds miło słyszeć  😉 cieszę się, że jesteś zadowolona  :kwiatek: - staram się jak mogę  🙂
Mam takie pytanie czy ktos z revoltowiczów mieszka w Wejherowie lug okolicach??  🚫
Aga czyżby sprawa z Hipikarem nadal się ciągnęła?
Niestety tak :/ nie dam rady podjechać w tym tygodniu.... Troszkę mi do tego wejherowa nie po drodze, ale widać chyba nie będę miała wyjścia.  Dzwoniłam już chyba z 10 razy a telefon milczy...

Miałam nadzieję że może ktoś się znajdzie z Wejherowa to mógłby chociaz zdać realcje o co chodzi z tym sklepem... i z szanowną jego właścicielką...
[glow=yellow,2,300]wielki PLUS dla x-horse[/glow]  😀

poszukiwałam pewnej konkretnej szczotki konkretnego producenta - napisałam maila do wiekszosci sklepow, ktore prowdza sprzedaz innych produktów tego producenta z pytaniem czy mają może również i tę szczotkę, której ja szukam lub czy mogliby ją dla mnie zamówić.

tylko DWA sklepy w ogóle odpisały 👿

z czego najszybciej odpisał X-HORSE. a potem to juz bylo tylko coraz milej - szybciutko dowiedzieli się na kiedy i w jakiej cenie moga miec te szczotkę w sprzedazy oraz bez problemu zaakceptowali przesyłke pobraniową, o ktorą poprosiłam.

tak to ja mogę zakupy robić  😍
A ja już jakis czas temu złożyłam zamówienie na okserze i zero odezwu. Na maila nic nie otrzymałam..nie wiem co jest..
+ dla oksera. napisalam maila z pytaniem z po pol godzinie mialam dokladną odpowiedz.

zobaczymy jak bedzie z przesyłką bo raz juz mnie wkurzyli  👿
Jak na razie wielki plus dla sklepu FireHorse, szybko odpisali mi i zamawiają mi czaprak z Niemiec i to po starej cenie  😀
[glow=yellow,2,300]wielki PLUS dla x-horse[/glow]  😀

caroline szczęściaro 😉
Ja chyba zacznę zamawiać w tym sklepie przez internet (mieszkam w tym samym mieście w którym jest stacjonarny x-horse) Za każdym razem gdy jestem w tym sklepie to nie ma tego co chcę (nawet jakieś głupoty typu wcierka chłodząca), jak zamówie coś to biorą mój numer i albo czekam 2-3 miesiące, albo (częściej)wogóle nie oddzwaniają 😤
MINUS dla TUNDRY, na zamówienie czekałam 2 tyg. Nigdy więcej.
Jako sklep stacjonarny Tundra spisuje się super!. Robiłam dość duże zakupy. Kupowałam żłoby narożne15 sztuk, wiadra na hakach 15 sztuk- plus wiele innych rzeczy. Wymiana kantarów i szczotek (przyszedł czas na odświeżenie sprzętu). Spisali się na prawdę super. Dostałam rabat i gratisy. Wczoraj zrobiłam zamówienie w ich sklepie internetowym, jak na chwilę obecną nie dostałam żadnego maila z potwierdzeniem złożenia mojego zamówienia, napisałam też maila, że taka osoba jak ja zrobiła zakupy, aby ktoś zajrzał i sprawdził 🙂 ale na razir cisza. Na wszelki wypadek wzięłam za pobraniem.. zobaczymy jak będzie. - Zdam relacje.
Mhmm kiedyś będąc przejazdem we Wrocławiu zajrzałam do Tundry.
Obsługa bardzo miła, wtedy zbyt dużego wyboru sprzętu nie było jednak to było z 2-3 lata tamu :p
Qaida Albo ściągają rzeczy przez pół roku, a za każdym razem jak zachodzisz i pytasz to bardzo miała pani mówi: "No, no jeszcze nie doszło. Nie mam pojęcia dlaczego. Pewnie dlatego, że [i w tym momencie 1000 powodów dla których mogło to się przedłużyć]".
Plus dla pasi-konika

Szybko, sprawnie i miło. O to właśnie chodzi.
Tundra, jako sklep stacjonarny to najfajniejszy sklep we Wrocku - fajna obsługa, dobre jakościowo produkty. Sklep netowy jest nową częścią ich działalności, dopiero co ruszył. Na dodatek nie zajmują się nim właściciele - jak stacjonarnym, tylko osobna osoba. Możliwe, że może kuleć  - ale myślę, że szybko będą równie profesjonalni jak w siedzibie.
Qaida Albo ściągają rzeczy przez pół roku, a za każdym razem jak zachodzisz i pytasz to bardzo miała pani mówi: "No, no jeszcze nie doszło. Nie mam pojęcia dlaczego. Pewnie dlatego, że [i w tym momencie 1000 powodów dla których mogło to się przedłużyć]".

Dokładnie, ostatnio weszłam na ich stronę przejrzałam pasze i tak sobie myśle, no pewnie nie mają wszytstkiego na stanie to wybrałam 3, może akurat trafie na taką co mają. Wysłałam do sklepu tatę i co? Nie mieli na stanie żadnej, żadnej paszy.A przy prośbie zamówienia było: "Noo możemy zamówić, ale hmm no sama nie wiem. A kiedy przyjdzie to też powiedzieć nie mogę." Delikatnie mówiąc tatuś podziękował 😉

Za to wielki plus piaffallo.pl . Bardzo szybko i super kontakt.
a zna ktoś ten sklep http://www.lorens.com.pl/index.php?k=strony_p&m=73&ns=10 ? proszę o jakąś opinię.  🙇
Plus dla El-Tanu.
Szybko, miło i fachowo. Sama przyjemność wydawać tam pieniądze  🙂
Dziś zadzwoniłam do Tundry dowiedzieć się co z moim zamówieniem, bo nie doszedł żaden mail, że zamówienie zostało przyjęte, lub jakiś inny mail z potwierdzeniem zrobienia u nich zakupów. Jak się okazało, moje zamówienie zostało zgubione..

Dobrze, że zadzwoniłam.. Przeniosę zakupy do innego sklepu, będzie bezpieczniej i szybciej.

P.S Ten wątek jest super. Można wiele się dowiedzieć o naszych końskich inter sklepach...
Szumka94 ja chciałam kupić od nich sztylpy, zero odzewu na moje maile. Tyle wiem. Może trzeba dzwonić - nie wiem.
no ja właśnie tez chciałam sztylpy zakupić...
W sumie komentarz NEUTRALNY dla Kariny.
Szumka94 kiedyś, chyba jeszcze na Volcie, pisałam o tym sklepie - tyle, że znam go w wersji stacjonarnej i jestem bardzo zadowolona z obsługi, bo wybór niezły i duża życzliwość, cierpliwość i chęć pomocy - np. zamówienia brakującego rozmiaru czy modelu. Ktoś (chyba nie Ktoś 😉 ) pisał, że z kontaktem na odległość gorzej i miał dzwonić w sprawie zamówienia. Nie wiem, jak się sprawa skończyła, bo Volta padła 😉
do mnie wlasnie doszla paczka z arpavu. fantastyczny sklep! bardzo duzo gratisow w paczce- i to takich porzadnych, nie w stylu nawilzana sciererczka do butow.
staly kontakt telefoniczny, naprawde wszystko zgodnie z ustaleniami. jestem zachwycona obsluga w tym sklepie :kwiatek:
Hahaha Tundra znalazła moje zamówienie  👍 Zadzwonili pięknie do mnie, powiedzieli, że się gdzieś zapodziało wcześniej, ale już jest i zostało dziś wysłane -  🙄 dobrze, że nie zamówiłam w innym sklepie tego, samego co chciałam zamówić u niech. Faktycznie są trochę zamotani w tym co robią, ale może w końcu uda się im dojść do ładu i będą dobrym sklepem. Bardzo mili ludzie mimo wszystko!

Duży plus dla OKSER.PL - dostałam od męża prezent z tego sklepu (Czapraczek z haftem) w sumie to koń dostał 🙂 - super kontakt, szybko i sprawnie. Bardzo fajnie i jak najbardziej jestem na tak  😀

Dziś robię zakupy dla moich koni w CAPRIOLA.PL - już na chwilę obecną mogę powiedzieć, że super. Ponieważ zaproponowali dość spory upust ( zamawiałam większą ilość derek siatkowych dla koni). Zobaczymy jak będzie z resztą.
Witam, czy ktos kupowal cos w dlakonia.pl ? bylabym wdzieczna za opinie...
Witam, czy ktos kupowal cos w dlakonia.pl ? bylabym wdzieczna za opinie...

parę razy - za kazdym razem absolutnie bez zarzutu, łącznie z wymianą towaru 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się